Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Benátske rezne


Prísady

400 g bravčového mäsa zo stehna,
100 ml bieleho vína,
2 lyžice kečupu,
1 cibuľa,
40 g oleja,
40 g hladkej múky,
mäsový vývar,
nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.79/5

Hodnotenie: 1.8/5 (39)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a naklepeme. Osolíme, okoreníme. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme mäso a z oboch strán opražíme. Zaprášime múkou, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a vínom, prikryjeme a udusíme domäkka. Pridáme kečup a zohrejeme. Dochutíme petržlenovou vňaťou. Podávame s dusenou ryžou alebo varenými cestovinami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!