Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Marinádové mäso


Prísady

800 g bravčového stehna,
2 dcl kvalitného oleja,
2 lyžice sójovej omáčky,
1 lyžicu vegety,
1 lyžicu miešaného korenia (tymián,
paprika,
cesnak,
biele korenie,
majoránka,
rozmarín),
1 lyžičku mletej pálivej papriky,
1 lyžicu horčice,
štamprlík griotky (cherry),
1 lyžičku maizeny,
2-3 lyžice tekutého medu,
konzervu šampiňónov alebo kukurice,
1 téglik šľahačky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.35/5

Hodnotenie: 2.3/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do oleja dáme sójovú omáčku, papriku, vegetu, koreniny, med, horčicu, griotku, maizenu, šťavu z pol citróna a dobre premiešame.
Mäso nakrájame na slížiky, alebo kocky a dáme do marinádového kúpeľa. Necháme ho tam aspoň hodinu, uzavreté v chladničke. Potom dáme mäso aj s marinádou na rozpálenú hlbšiu panvicu. Chvíľku dusíme, aby bolo mäso mäkké, potom pridáme šampiňóny alebo kukuricu. Necháme prejsť varom. Môžeme zjemniť šľahačkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!