Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Bôčiková roláda


Prísady

1 kg bravčového bôčika bez kosti,
25 g rýchlosoli,
mletú červenú papriku,
mleté čierne korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (39)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z bôčika odrežeme kožu a ak treba, aj časť slaniny. Naklepeme ho, posypeme soľou, zvinieme, previažeme pevnou niťou a na 24 hodín odložíme do chladničky.
Odležanú roládu dáme do obalu na tlačenku alebo do mikroténového vrecka, pevne zaviažeme a dáme variť. Varíme dve hodiny. Vychladnutú roládu posypeme červenou paprikou a korením. Krájame ju na tenšie koliesk.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!