Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Grilovaný kapor so sušenou cibuľou


Prísady

1 stredne veľký kapor,
soľ,
mletú rascu,
mletú červenú papriku,
2 lyžice olivového oleja,
4 väčšie cibule


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.48/5

Hodnotenie: 2.5/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapra nakrájame na podkovičky, osolíme, posypeme mletou rascou a necháme 20 minút odstáť.
Mletú červenú papriku zmiešame s olivovým olejom a touto zmesou potrieme podkovičky kapra pred grilovaním z obidvoch strán. Grilujeme pri teplote 200 °C. Podávame so sušenou cibuľou.
Pripravíme ju tak, že očistenú a natenko nakrájanú cibuľu dáme na teflónovú panvicu bez oleja a opečieme za občasného miešania dozlatista.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!