Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Grilované karbonátky


Prísady

500 g mletého hovädzieho mäsa,
2 lyžičky soli,
1 lyžičku čierneho korenia,
4 žemle posypané sezamom


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Deň pred grilovaním mleté mäso premiešame so soľou a korením a túto mäsovú hmotu rozdelíme na 4 rovnako veľké porcie, ktoré vytvarujeme do karbonátiek.
Takto pripravené karbonátky prikryte mikroténovou fóliou a uložte do chladu.
Karbonátky grilujeme z každej strany ak chceme krvavé karbonátky 3 minúty, 4 minúty ak stredne prepečené karbonátky a 5 minút na prepečené karbonátky.
Žemle položíme na gril reznou stranou dole a 1 minútu ich prehrievame, kým nezískajú svetlo zlatú farbu. Podávame teplé.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!