Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Grilované karbonátky


Prísady

500 g mletého hovädzieho mäsa,
2 lyžičky soli,
1 lyžičku čierneho korenia,
4 žemle posypané sezamom


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.87/5

Hodnotenie: 1.9/5 (38)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Deň pred grilovaním mleté mäso premiešame so soľou a korením a túto mäsovú hmotu rozdelíme na 4 rovnako veľké porcie, ktoré vytvarujeme do karbonátiek.
Takto pripravené karbonátky prikryte mikroténovou fóliou a uložte do chladu.
Karbonátky grilujeme z každej strany ak chceme krvavé karbonátky 3 minúty, 4 minúty ak stredne prepečené karbonátky a 5 minút na prepečené karbonátky.
Žemle položíme na gril reznou stranou dole a 1 minútu ich prehrievame, kým nezískajú svetlo zlatú farbu. Podávame teplé.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!