Prísady
12 kuracích krídel,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Parajy na spodnej časti do kríža narežeme, krátko povaríme, opláchneme studenou vodou, olúpeme a rozštvrtíme. Jadro vyberieme.
Jablko ošúpeme, zbavíme jadrovníka a spolu s paradajkami nakrájame na malé kúsky. Očistíme cibuľu, nakrájame ju na osminky a opečieme v horúcom oleji. Pridáme k nej kúsky paradajok a jablka, osolíme. Vmiešame paradajkový pretlak a dusíme pod pokrievkou 20 až 30 minút. Paradajkovú omáčku dochutíme kajenským korením. Med, ocot, soľ a korenie na grilovanie zmiešame. Zmesou potrieme krídla a grilujeme po oboch stranách dozlata. Podávame s pripravenou omáčkou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!