Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Grilované kuracie krídla s paradajkovou omáčkou


Prísady

12 kuracích krídel,
750 g paradajok,
1 jablko,
1 cibuľu,
3 lyžice paradajkového pretlaku,
2 lyžice medu,
2 lyžičky ovocného octu,
soľ,
korenie na grilovanie,
štipku kajenského korenia,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.27/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (37)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Parajy na spodnej časti do kríža narežeme, krátko povaríme, opláchneme studenou vodou, olúpeme a rozštvrtíme. Jadro vyberieme.
Jablko ošúpeme, zbavíme jadrovníka a spolu s paradajkami nakrájame na malé kúsky. Očistíme cibuľu, nakrájame ju na osminky a opečieme v horúcom oleji. Pridáme k nej kúsky paradajok a jablka, osolíme.
Vmiešame paradajkový pretlak a dusíme pod pokrievkou 20 až 30 minút. Paradajkovú omáčku dochutíme kajenským korením.
Med, ocot, soľ a korenie na grilovanie zmiešame. Zmesou potrieme krídla a grilujeme po oboch stranách dozlata. Podávame s pripravenou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!