Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Zapečené špagety na milánsky spôsob


Prísady

400 g špagiet,
150 g čerstvých húb,
100 ml smotany,
3 vajcia,
1 cibuľa,
2 lyžice oleja,
mletá rasca,
1 lyžica nadrobno nakrájanej zelenej petržlenovej vňate,
nastrúhaný muškátový oriešok,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.3/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Špagety uvaríme v slanej vode, precedíme a necháme odkvapkať. V rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené a nakrájané čerstvé huby, mletú rascu a udusíme domäkka. Udusené huby premiešame s uvarenými špagetami, s nadrobno nakrájanou šunkou a vložíme do vymastenej ohňovzdornej misy. Posypeme strúhaným syrom a zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali žĺtky. Dochutíme muškátovým orieškom, petržlenovou vňaťou a navrch rozotrieme tuhý sneh ušľahaný z bielkov. Zapečieme vo vyhriatej rúre.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!