Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kantonské cestoviny


Prísady

32 dkg cestovín,
40 dkg kuracích pàs,
25 dkg bielejkapusty,
1 cibuľa,
3 PL oleja,
1 KL kari korenia,
soľ,
MAGGI Tekuté omáčky - Omáčka Kantonská


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.07/5

Hodnotenie: 2.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na malé kocky a dáme na olej restovať.
Pridáme soľ
a kari korenie, najemno nakrájanú kapustu, MAGGI Omáčku Kantonskú
a podusíme asi 3 minúty.
Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu.

Uvarené cestoviny, mäso a ostatné ingrediencie zmiešame dohromady a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!