Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Šampiňónové lassagne


Prísady

250 g cestovín lassagne,
500 g bielej hlávkovej kapusty,
1 kg čerstvých šampiňónov,
300 g strúhaného syra,
bešamel,
biele víno,
soľ,
mleté čierne korenie,
bazalka,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.53/5

Hodnotenie: 1.5/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kapustu nakrájame na rezance, podlejeme vodou, pridáme soľ, korenie, víno a dusíme do mäkka. Šampiňóny nakrájame, podlejme vínom a restujeme. Scedíme zo šťavy, ktorú pustili. Rovnako kapustu scedíme zo šťavy, ktorú pustila. Potom zmiešame kapustu, šampiňóny a bešamel, podľa potreby pridáme soľ, bazalku a korenie. Na vymastený plech uložíme prvú vrstvu cestovín, na ne dáme plnku, na plnku syr, opäť cestoviny, plnku syr. Navrch cestovín natrieme bešamel, nasypeme syr a dáme zapiecť.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!