Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rezance zapečené s hubami


Prísady

pol kg širokých rezancov,
2 hrnčeky pokrájaných húb,
2 cibule,
5 strúčikov cesnaku,
2 PL tuku,
mletá rasca,
1 hrnček mlieka,
2 vajcia,
2 PL najemno pokrájanej petržlenovej vňate,
tuk,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (32)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezance uvarte v osolenej vode domäkka, sceďte a nechajte odkvapkať. Huby opražte na rozohriatom tuku, osoľte, posypte rascou a duste, kým sa prebytočná voda odparí. Premiešajte s rezancami, pridajte najemno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a petržlenovú vňať. Zmesou naplňte tukom vymastený pekáč, zalejte mliekom, v ktorom ste rozšľahali vajce, a v dobre vyhriatej rúre upečte dozlatista.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!