Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Toskánske makaróny


Prísady

400 g teľacieho mäsa,
100 ml sladkej pochúťkovej smotany,
200 g čerstvých šampiňónov,
80 g plesňového syra,
100 g ovčieho syra,
100 ml bieleho vína,
400 g makarónov,
pár kvapiek worcestrovej omáčky,
1 cibuľa,
2 lyžice múky,
4 lyžice olivového oleja,
100 ml mäsového vývaru,
zväzok pažítky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.20/5

Hodnotenie: 2.2/5 (30)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olej rozpálime vo veľkej panvici, opečieme v ňom mäso nakrájané na malé kocky, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo zvyšnom oleji opražíme do sklovita cibuľu nakrájanú nadrobno. Šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky, pridáme k cibuli a krátko opražíme. Zaprášime múkou, zalejeme mäsovým vývarom a bielym vínom a uvaríme omáčku. Nakoniec opatrne primiešame sladkú smotanu. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a worcestrovou omáčkou. Primiešame plesňový syr a mäso. Makaróny varíme v osolenej vode asi 10 až 15 minút, vyberieme a necháme dobre odkvapkať. Cestovinu dáme na taniere, polejeme omáčkou, posypeme nastrúhaným syrom, nakrájanou pažítkou a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!