Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
400 g teľacieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Olej rozpálime vo veľkej panvici, opečieme v ňom mäso nakrájané na malé kocky, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo zvyšnom oleji opražíme do sklovita cibuľu nakrájanú nadrobno. Šampiňóny očistíme, umyjeme a nakrájame na plátky, pridáme k cibuli a krátko opražíme. Zaprášime múkou, zalejeme mäsovým vývarom a bielym vínom a uvaríme omáčku. Nakoniec opatrne primiešame sladkú smotanu. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením a worcestrovou omáčkou. Primiešame plesňový syr a mäso. Makaróny varíme v osolenej vode asi 10 až 15 minút, vyberieme a necháme dobre odkvapkať. Cestovinu dáme na taniere, polejeme omáčkou, posypeme nastrúhaným syrom, nakrájanou pažítkou a podávame.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!