Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |
Najnovšie recepty
Prísady
400 g zemiakov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke, po vychladnutí ich očistíme a pokrájame na menšie kúsky. Kolienka uvaríme v osolenej vode.Uvarené necháme odkvapkať. Slaninu pokrájame na malé kocky a v kastróle rozškvaríme. Pridáme umytý, na kolieska pokrájaný pór, prilejeme trošku vody, aby sa pór nepriplálil a občas zamiešame. Keď je pór mäkký, pridáme ho k zemiakom a cestovine, premiešame, osolíme a okoreníme podľa potreby. Podávame k rôznym zeleninovým šalátom.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!