Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kolienka so zemiakmi a pórom


Prísady

400 g zemiakov,
250 g kolienok,
100 g oravskej slaniny,
1-2 väčšie póry,
soľ,
mleté korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.52/5

Hodnotenie: 1.5/5 (27)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke, po vychladnutí ich očistíme a pokrájame na menšie kúsky. Kolienka uvaríme v osolenej vode.Uvarené necháme odkvapkať. Slaninu pokrájame na malé kocky a v kastróle rozškvaríme. Pridáme umytý, na kolieska pokrájaný pór, prilejeme trošku vody, aby sa pór nepriplálil a občas zamiešame. Keď je pór mäkký, pridáme ho k zemiakom a cestovine, premiešame, osolíme a okoreníme podľa potreby. Podávame k rôznym zeleninovým šalátom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!