Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zapekaná zmrzlina kniežaťa Puecklera


Prísady

4 bielky,
150 g cukru,
1 čajová lyžička kakaového prášku,
1 upečený piškótový korpus,
2 polievkové lyžice ríbezľového želé,
1 dávka zmrzliny kniežaťa Puecklera v rodinnom balení (prípadne nahradíme inou zmrzlinou),
1 polievková lyžica kakaového prášku


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5

Hodnotenie: 1.8/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z bielkov a cukru ušľaháme pevný sneh a ľahko vmiešame kakaový prášok. Z piškótového korpusu vykrojíme obdĺžnik 10 x 15 cm, položíme na ohňovzdorný podklad a potrieme ríbezľovým želé. Na piškót položíme zmrzlinu, ktorú pomocou cukrárskeho sáčku s hviezdicovitým tvorítkom ozdobíme snehom z bielkov a prudko zapečieme pri teplote 240 °C. Hotový dezert posypeme kakaovým práškom a hneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!