Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
4 rajčiny,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zeleninu umyjeme a očistíme. Do väčšej misy striedavo navrstvíme na kolieska pokrájané rajčiny, na rezance pokrájaný kaleráb, plátky reďkvičiek, uhorky, póru, nadrobno nakrájanú šunku a plátky šampiňónov. Posledná vrstva budú vajcia pokrájané na kolieska. Všetko to prelejeme tatárskou omáčkou premiešanou so smotanou a ochutenou korením, cukrom a citrónovou šťavou. Posypeme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou a pažítkou a uložíme najmenej na 2 hodiny do chladničky odležať. Pred podávaním premiešame. Podávame s pečivom. Do nálevu môžeme pridať rozotrený cesnak, pikantný kečup, horčicu, pokrájaný kôpor, postrúhaný chren a podobne.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!