Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Výdatná zeleninová misa


Prísady

4 rajčiny,
1 mladý kaleráb,
1 viazaničku reďkvičiek,
1 uhorku,
1 menší pór,
200 g šunky alebo šunkovej salámy,
1 konzervu sterilizovaných šampiňónov,
3 vajcia uvarené na tvrdo,
petržlenovú vňať a pažítku na ozdobenie\.
Nálev: 1 malú tatársku omáčku
,
1 kyslú smotanu,
mleté biele korenie,
soľ,
štipku cukru,
citrónovú šťavu\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.45/5

Hodnotenie: 1.5/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zeleninu umyjeme a očistíme. Do väčšej misy striedavo navrstvíme na kolieska pokrájané rajčiny, na rezance pokrájaný kaleráb, plátky reďkvičiek, uhorky, póru, nadrobno nakrájanú šunku a plátky šampiňónov. Posledná vrstva budú vajcia pokrájané na kolieska. Všetko to prelejeme tatárskou omáčkou premiešanou so smotanou a ochutenou korením, cukrom a citrónovou šťavou. Posypeme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou a pažítkou a uložíme najmenej na 2 hodiny do chladničky odležať. Pred podávaním premiešame. Podávame s pečivom. Do nálevu môžeme pridať rozotrený cesnak, pikantný kečup, horčicu, pokrájaný kôpor, postrúhaný chren a podobne.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!