Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |
Najnovšie recepty
Prísady
100 g zemiakov,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme v šupke v osolenej vode. Zeler pokrájame na približne 1 cm veľké kocky, ktoré vhodíme do vriacej osolenej vody a asi 5 minút varíme. Slaninu nakrájame na kocky a do chrumkava opečieme. Vo vypečenom tuku zamiešame ocot s cukrom, soľou a korením, môžeme pridať aj trochu vody. Zašľaháme olej. Èakanku natrháme na kúsky. Uvarené zemiaky rozmixujeme alebo roztlačíme vidličkou. Takto pripravené pyré postupne vmiešame do marinády. Zeler potom zlejeme a spolu s čakankou a slaninou dáme na taniere. Pokvapkáme marinádou.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!