Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Jarný šalát II


Prísady

350 g zemiakov uvarených v šupke,
150 g konzervovanej fazuľky,
200 g uhoriek,
1 viazaničku jarnej cibuľky,
1 viazaničku reďkovky,
1 hlávku šalátu,
5 vajec,
250 g majonézy,
2 lyžice kečupu,
1 citrón,
mleté čierne korenie,
1 lyžicu práškového cukru,
petržlenovú vňať,
1 lyžičku soli\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.79/5

Hodnotenie: 1.8/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené uhorky, reďkovka a cibuľa sa nakrájajú na kolieska, pridajú sa na plátky nakrájané zemiaky, na menšie kúsky nakrájaná struková fazuľa. Majonéza sa zmieša s kečupom, ochutí sa soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou a zľahka zmieša s pripravenými surovinami. Pri podávaní sa porcia zeleninového šalátu položí na umytý, odkvapkaný list hlávkového šalátu, ozdobí na štvrtky nakrájaným vajcom uvareným natvrdo a posype najemno nakrájanou petržlenovou vňaťou














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!