Kefalónia | Databáza áut | Snár | Vtipy | Letiská |

Najnovšie recepty

Jarný šalát s nivou


Prísady

2 hlávkové šaláty,
1 viazaničku reďkovky,
2 vajcia uvarené natvrdo\.
150 g syru s modrou plesňou
,
2 lyžice majonézy,
125 g kyslej smotany,
1 lyžicu pokrájanej petržlenovej vňate\.
1 lyžicu pokájanej pažítky
,
2 lyžice citrónovej vňate,
1 lyžičku worcesterskej omáčky,
štipku mletého čierného korenia,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.23/5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nivu pretlačíme cez sito, vymiešame dohladka s citrónovou šťavou. Pridáme majonézu, smotanu, worcesterskú omáčku, korenie a soľ. Šalát umyjeme a osušíme. Okrajové listy rozložíme na veľkú misu a srdiečka šalátu pokrájame na rezance, ktoré dáme do stredu misy. Na ne navrstvíme pokrájanú reďkovku a vajcia. Všetko posypeme petržlenovou vňaťou a pažitkou. Zalejeme pripravenou zálievkou, necháme hodinu a podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!