Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Zemiaky horec


Prísady

8 väčších zemiakov,
200 g tvrdého syra,
8 PL smotany na šľahanie,
celá rasca,
mleté čierne korenie,
soľ,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.20/5

Hodnotenie: 2.2/5 (10)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme a rozkrojíme po dĺžke na polovicu. Uložíme ich na vymastený plech, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a dáme na 30 minút piecť do vyhriatej rúry. Syr postrúhame a zmiešame so smotanou. Zmesou natrieme rezné plochy zemiakov, vrch posypeme celou rascou a pečieme ešte 10 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!