Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Zemiakový guľáš ii.


Prísady

1 kg zemiakov,
30 g masti alebo masla,
1 cibuľa,
podľa chuti rasca,
soľ,
červená paprika sladká a prípadne aj pálivá,
môže byť aj 1 PL posekaných škvarkov,
múka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.74/5

Hodnotenie: 2.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky olúpeme a nakrájame na tenké plátky alebo kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme zemiaky, korenia, soľ, zamiešame a zalejeme asi do polovice vodou a dusíme tak dlho, až zmäknú. Podľa potreby podlievame. Môžeme tiež pridať lyžicu posekaných škvarkov. Na záver zahustíme múkou, rozmiešanou v studenej vode, ak máte môžete tiež pridať trocha sladkej alebo kyslej smotany.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!