Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Sedliacka sviečkovica


Prísady

1 kg sviečkovice,
50 g slaniny,
250 ml kyslej smotany,
paradajkový pretlak,
2 cibule,
100 g bravčovej masti,
hovädzí vývar,
ocot,
mletú červenú papriku


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 3.23/5

Hodnotenie: 3.2/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Sviečkovicu očistíme, odblaníme a osušíme, po vlákne prešpikujeme prúžkami slaniny obalenými mletou paprikou, osolíme a opečieme zo všetkých strán. Vyberieme, vo výpeku dusíme cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme mletú papriku, pretlak, trocha octu, vývar a zamiešame. Do zmesi vložíme opečenú sviečkovicu a pečieme v rúre domäkka.
Mäso obraciame, polievame vlastnou šťavou či vývarom.Pred podávaním zalejeme šťavou, v ktorej sme zohriali kyslú smotanu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!