Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Paprikáš z hlivy


Prísady

300 – 350 g hlivy ustricovej,
2 stredne veľké cibule,
1 väčší zemiak,
2 lyžičky vegety,
soľ,
3 lyžičky mletej červenej papriky,
1 lyžička mletého čierneho korenia,
2 1/2 dl kyslej smotany,
2 strúčiky cesnaku,
1 PL hladkej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.29/5

Hodnotenie: 2.3/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Na tuku speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistenú a nakrájanú hlivu a asi 10 minút podusíme. Zmes osolíme, okoreníme, pridáme na drobné kocky nakrájaný zemiak, zalejeme asi 1 litrom vody a varíme. V smotane rozhabarkujeme hladkú múku, prelisovaný cesnak a zahustíme ňou hlivy. Paprikáš dochutíme niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy a podávame s chlebom, prípadne knedlíkom – vtedy do paprikáša nepridávame zemiak.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!