Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vyprážané hubové valčeky


Prísady

500 g čerstvých húb,
2 rožky,
200 ml mlieka,
50 g masla,
1 cibuľa,
2 vajcia,
30 g krupice,
strúhanka,
hladká múka,
mleté čierne korenie,
soľ,
olej,
1 lyžica posekanej petržlenovej vňate


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.62/5

Hodnotenie: 1.6/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nadrobno posekanú cibuľu speníme na masle, pridáme očistené a na malé kúsky pokrájané huby a dusíme, kým sa neodparí voda. Rožky pokrájame na kocky a zalejeme mliekom. Udusené huby pomelieme, pridáme rozmočené rožky a 1 vajce. Zmes oslolíme, okoreníme a dobre premiešame. Pridáme posekanú petržlenovú vňať, krupicu a toľko strúhanky, aby vznikla polotuhá hmota. Z hmoty vytvarujeme valčeky, obalíme ich postupne v hladkej múke, osolenom vajci a strúhanke. Valčeky vypražíme v horúcom oleji dozlatista. Podávame s uvarenými zemiakmi a čerstvou zeleninou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!