Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Segedínsky šalát


Prísady

500 g bielej fazule,
2 cibule,
3 vajcia,
200 ml smotany,
1 kl mletej sladkej papriky,
štipku cukru,
biely ocot,
čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.54/5

Hodnotenie: 2.5/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Uvarenú fazuľu precedíme, dáme do misy, prelejeme nálevom z niekoľkých lyžíc vody, cukru, čierneho korenia, soli, octu a premiešame.Pridáme cibuľu nakrájanú na jemné krúžky. Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme, bielky nadrobno nasekáme a pridáme k fazuli. Žĺtky pretlačíme cez sito a zmiešame so smotanou a paprikou. Nalejeme k fazuli, premiešame, dáme na hodinu do chladu odležať. Na miskách ešte posypeme paprikou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!