Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Prešovské cesnakové knedlíky


Prísady

5 stredne veľkých zemiakov,
100 g hrubej múky,
1 vajce,
3 strúčiky cesnaku ( alebo aj viac,
podľa chuti a veľkosti ),
mleté čierne korenie,
250 g údeného vareného mäsa,
soľ,
100 g údenej slaniny


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.64/5

Hodnotenie: 2.6/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Postrúhané zemiaky posypeme trochou múky, po odstáti z nich zlejeme prebytočnú vodu, primiešame múku, vajce, prelisovaný cesnak, korenie a nadrobno nakrájané údené mäso. Dobre premiešame a tvarujeme menšie guľky, ktoré varíme v osolenej vriacej vode. Uvarené vyberieme, opláchneme teplou vodou a pre podávaním na tanieroch polejeme opraženou slaninkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!