Prísady
Suroviny pre 6 porcií:
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mleté mäso krátko osmahneme na lyžici oleja a necháme vychladnúť. Vajcia vyšľaháme s mliekom, pridáme múku a rozmiešame na hladké cestíčko. Pór očistíme, nakrájame na kolieska, ktoré sparíme vo vriacej vode. Potom pór ihneď prepláchneme studenou vodou a necháme odkvapkať. Údené mäso nakrájame na malé kocky, pridáme mleté mäso, pór a všetko premiešame s pripraveným cestíčkom. Dochutíme soľou a korením. Na panvici alebo lievanečníku osmažíme pórovú zmes. Placky opekáme po oboch stranách. Podávame so zemiakovou kašou a nakoniec ozdobíme paradajkami.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!