Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pirohy plnené bryndzou


Prísady

hrubá múka 400g,
mlieko,
soľ,
maslo 120g,
cibuľa 80g Náplň: bryndza,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.71/5

Hodnotenie: 2.7/5 (14)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
z múky, soli a mlieka vypracujeme redšie cesto, rozvaľkáme a pohárom vykrojíme kolieska. Bryndzu ukladáme na kolieska, mierne posolíme, okraje preložíme a pritlačíme. Pirohy varíme v slanej vode. Uvarené pirohy pred podávaním polejeme horúcim maslom, v ktorom sme opražil pokrájanú cibuľku














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!