Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Pikantné plátky


Prísady

kuracie alebo morčacie prsia,
čierne korenie,
cesnak,
soľ,
mlieko,
1 PL papriky,
10 lyžíc polohrubej múky,
tymian,
olej


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.93/5

Hodnotenie: 1.9/5 (15)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z mäsa nakrájame plátky hrubé asi pol centimetra, zľahka ich naklepeme, osolíme a okoreníme. Veľmi výdatne ich potrieme cesnakom rozotreným so soľou.Položíme ich do misky, zalejeme mliekom a necháme v chladničke odležať do druhého dňa. Potom mäso osušíme obrúskom. Na tácke zmiešame polohrubú múku so sladkou paprikou a štipkou tymianu.V tejto zmesi plátky mäsa obalíme. Na rozpálenom oleji ich stačí opiecť z každej strany po 2 minúty.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!