Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kysnutý bramborák


Prísady

200 g surových a 200 g varených zemiakov,
200 g polohrubej múky,
25 g droždia,
1 vajce,
soľ,
cukor,
mlieko,
mleté čierne korenie,
majoránka,
malá cibuľa,
cesnak podľa chuti,
250 g údeného mäsa,
masť


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.91/5

Hodnotenie: 2.9/5 (11)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Do misky preosejeme múku, v strede urobíme jamku, kde rozdrobíme droždie. Pridáme trocha cukru a zalejeme vlažným mliekom. Keď kvások vykysne, pridáme nastrúhané surové aj varené zemiaky, vajce, soľ, korenie, majorán, jemne nakrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak a na kocky nakrájané údené. Zamiešame, vlejeme do vymasteného pekáča a necháme vykysnúť. Potom vo vyhriatej rúre do zlatista upečieme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!