Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kurací šalát s pomarančom


Prísady

300 g pečených kuracích pàs,
100 g malých šampiňónov,
olej,
dva pomaranče,
niekoľko lístkov hlávkového šalátu,
pažítka Nálev: 150 g bieleho jogurtu,
šťava z jedného pomaranča,
jedna lyžička nakladaného zeleného korenia,
soľ,
mleté biele korenie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.5/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na plátky. Očistené šampiňóny nakrájame a opražíme na malom množstve oleja. Pomaranče očistíme nožom a nakrájame. Do misy vložíme mäso, šampiňóny, pomaranče, zalejeme nálevom, premiešame a na pol hodiny dáme na chladné miesto. Kurací šalát podávame na šalátových listoch posypaný posekanou pažítkou.

Nálev: jogurt a pomarančovú šťavu rozšľaháme, pridáme zelené korenie, soľ, mleté biele korenie a premiešame














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!