Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kuracie prsíčka v citronovej omáčke


Prísady

asi 4 ks kuracích prsíčok (dávam podľa potreby aj viac - (70dkg),
polka citrónu,
1/2PL rozpusteného masla
60ml bieleho vína alebo vývaru (dávam odhadom)
,
soľ,
mleté biele korenie(čierne dávam),
75g šľahačkovej smotany (dávam 1 celú)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.67/5

Hodnotenie: 1.7/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kuracie prsia (na pláty dávam) opečieme na masle z oboch strán do zlatista, pridáme vínko al. vývar a uvaríme asi 10.minút, kým to nezmäkne. Prsia potom vyberieme, osolíme, okoreníme a odložíme na teplé miesto aby nevychladlo
K výpeku-štave prilejeme citrónovú šťavu, osolíme okoreníme a pridáme troška masla a nakoniec šľahačku, ak to zovrie odstavíme.
Podávame to s ryžou, mäsko dávať zvlášť, nie do šťavy.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!