Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Králik (zajac) na spôsob opitej vinárky


Prísady

1 králik,
5-6 veľkých paradajok,
2 veľké cibule,
4 strúčiky cesnaku,
nové korenie,
bobkový list,
vegeta,
čierne korenie,
provensálske korenie,
soľ,
olej alebo maslo


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.85/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.8/5 (13)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Naporcovaného králika (mäso môžeme vykostiť, ale nemusíme) prudko opečieme na oleji alebo masle, pridáme cibuľu pokrájanú na kocky, rozotretý cesnak, paradajky zbavené šupky, tiež pokrájané. Okoreníme. Chvíľku podusíme, potom podlejeme vínom a vodou 1:1 a dusíme. Ïalej podlievame vínom. Dusíme asi 1 hodinu. Podávame na hrianke s cesnakom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!