Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hubová lahôdka


Prísady

3/4 kg zemiakov,
plný tanier nadrobno pokrájaných surových húb,
1 lyžička drvenej rasce,
trochu soli,
6 dkg masla (tuku)


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.43/5

Hodnotenie: 2.4/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Očistené surové zemiaky nakrájame na tenké kolieska ( môžeme si ich nastrúhať na uhorkovom strúhadle). Do maslom vymazanej formy dáme vrstvu nakrájaných zemiakov, na ne vrstvu húb, posypeme ich rascou a osolíme. Potom opäť zemiaky + huby + zemiaky. Na poslednú vrstvu zemiakov pokladieme tenké plátky masla a upečieme v stredne vyhriatej rúre. Je to skutočná pochúťka.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!