Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Domáca paštéta


Prísady

2 000 g prerasteného bôčika,
300 g pečene,
3 cibule,
10 strúčikov cesnaku,
soľ,
korenie,
polovicu nastrúhaného muškátového orecha


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.57/5

Hodnotenie: 2.6/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bôčik uvaríme aj s kožou domäkka. Uvarený bôčik pomelieme dvakrát na jemno a premiešame s vývarom, v ktorom sa varil. Všetko ešte pomaly varíme. Uvarenú pečeň, cibuľu a cesnak pomelieme najemno. Pridáme korenie a všetko spolu zmiešame. Ak chceme mať paštétu jemnú, môžeme hmotu rozmixovať. Paštétu plníme do pohárov a sterilizujeme 2 hodiny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!