Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Chalupárske mäsové placky s lečom


Prísady

Suroviny pre 4 porcie:
500 g bravčového mäsa
,
0‚7 l leča,
3 vajcia,
1 lyžička mletého čierneho korenia,
1 lyžička Knorr Aromat,
štipka čilli,
1/2 balenia Solamylu,
1 hrsť sušených húb,
1 cibuľa,
štipku soli


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.65/5

Hodnotenie: 2.7/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bravčové mäso nakrájame na tenké rezance (môžu byť aj párky alebo špekáčiky). Cibuľku si pokrájame na drobno a speníme, pridáme huby, ktoré sme krátko povarili vo vode. Lečo scedíme a všetky uvedené ingrediencie spolu zmiešame. Necháme postáť v chladničke aspoň 12 hodín. Na rozpálenom oleji vyprážame placky s veľkosťou dlane. Podávame so zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!