Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bryndzová polievka 2


Prísady

zemiaky 500g,
bryndza 250g,
mlieko 0‚5l,
maslo 20g,
soľ,
pažítka,
kôpor alebo opražená slaninka


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
bryndzu rozmiešame s maslom a mliekom. Dáme variť zemiaky. Keď sú takmer uvarené, pridáme pripravenú zmes bryndze. Zohrejeme, odstavíme pred bodom varu. Ozdobíme posekanou pažítkou, kôprom alebo slaninkou. Na zjemnenie možno pridať trochu smotany, alebo kyslej smotany














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!