Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Polnočné toasty


Prísady

12 plátkov kapiovej salámy,

2 väčšie vajcia
,

tatárska omáčka (alebo maslo)
,

plátkový tavený syr
,

tvrdý syr na strúhanie
,

kečup
,

4 plátky sendviča (alebo čierneho chleba)
,

zelená petržlenová vňať\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5

Hodnotenie: 2.2/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vajcia uvaríme natvrdo a nakrájame na kolieska. Sendvič opečieme v rúre alebo v hriankovači, natrieme tatárskou omáčkou, na každý položíme 3 plátky salámy, po plátku taveného syra, 3 kolieska vajca a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a zapekáme asi 7 minút. Potom pokvapkáme kečupom a podľa chuti posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame teplé. Dochutiť môžme horčicou alebo feferónkami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!