Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Šošovicový prívarok


Prísady

200 g šošovice,
200 ml mlieka,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
40 g hladkej múky,
40 g masti,
bobkový list,
ocot,
cukor\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.13/5

Hodnotenie: 2.1/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Prebratú šošovicu umyjeme a namočíme na 2 až 4 hodiny. Potom pridáme bobkový list, podľa potreby vodu a varíme. Z masti a múky pripravíme zápražku, pridáme k nej nastrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme trochou studenej vody a povaríme.
Prilejeme k uvarenej šošovici, osolíme, pridáme mlieko, rozotretý cesnak a podľa chuti dochutíme octom a cukrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!