Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Jablkový kečup


Prísady

1kg jabĺk (čistá hmotnosť),
3 väčšie cibule,
1 šálku cukru,
1‚5 šálky octu,
1KL kari korenia,
1KL soli,
1KL pálivej papriky,
6 str\.
cesnaku\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.04/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Jablká bez šupiek a jaderníkov pomelieme spolu s cibuľou a rozvaríme s trochou vody do husta. Pridáme ďaľšie prísady a ešte chvíľu varíme. Za horúca plníme do pohárov, uzavrieme a už nesterilizujeme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!