Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kalerábový prívarok


Prísady

4 väčšie kaleráby,
200 ml smotany,
30 g hladkej múky,
30 g masti,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.38/5

Hodnotenie: 2.4/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Kaleráby očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Vložíme do vriacej osolenej vody a prikryté uvaríme.
Z masti a hladkej múky pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme vodou z uvareného kalerábu. Povaríme, pridáme smotanu, uvarený kaleráb a podľa chuti môžeme dochutiť troškou cukru.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!