Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dusená tekvica s paradajkami


Prísady

600 g tekvice,
100 ml kyslej smotany,
4 paradajky,
1 cibuľa,
2 lyžice oleja,
drvená rasca,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
štvrť čajovej lyžičky štipľavej mletej červenej papriky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.97/5

Hodnotenie: 2.0/5 (36)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Olúpanú tekvicu zbavíme jadrovníka a nakrájame na malé kocky. Nadrobno nasekanú cibuľu speníme v rozpálenom oleji, pridáme tekvicu a opražíme. Osolíme, posypeme rascou, pridáme petržlenovú vňať, olúpané a nakrájané paradajky.
Podlejeme, prikryjeme a dusíme. Počas dusenia nemiešame. Keď je tekvica polomäkká, zalejeme ju kyslou smotanou, posypeme štipľavou mletou červenou paprikou, prikryjeme, vložíme do vyhriatej rúry a udusíme domäkka.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!