Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Diabolská pizza


Prísady

300 g mletého bravčového mäsa,
50 g slaniny,
150 g syra (eidam),
50 ml piva (vína),
200 g kečupu,
2 cibule,
3 strúčiky cesnaku,
2 feferónky,
paprika,
oregano,
petržlenová vňať,
tuk na vymastenie plechu,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.09/5

Hodnotenie: 2.1/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Pripravíme si cesto. Slaninu nakrájame na malé kocky. Cibuľu olúpeme, feferónky umyjeme a oboje nadrobno nakrájame. Spolu so slaninou dáme na panvicu a za stáleho miešania dozlata upražíme. Pridáme mäso a prudko ho opražíme. Zmes podlejeme pivom a po chvíli pridáme 3 lyžice kečupu, rozotretý cesnak, soľ a koreniny. Premiešame a chvíľu podusíme. Cesto dáme na pomúčenú dosku a vytvarujeme. Potom ho preložíme na vymastený plech a rozotrieme naň kečup. Na cesto rozložíme dusenú mäsovú zmes a posypeme ju nastrúhaným syrom. Pizzu dáme piecť do vyhriatej rúry. Upečenú pizzu zdobíme petržlenovou vňaťou. Tip: Namiesto mletého mäsa môžme použiť bravčové mäso, ktoré sme nakrájali na pásiky a vopred naložili do zmesi sójovej omáčky, piva, bielka, papriky, korenia a Solamylu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!