Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Jemná hubová nátierka


Prísady

500 g hríbov alebo šampiňónov,
šťava z citróna,
soľ,
0‚2 dl oleja,
20 g masla,
20 g hladkej múky,
0‚2 dl bieleho vína,
zelená petržlenová vňať,
2 žĺtky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.79/5

Hodnotenie: 1.8/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Huby nadrobno pokrájame, pokvapkáme citrónom, osolíme a podusíme na malom množstve oleja. Z masla a múky pripravíme bledú zápražku, zriedime ju so šťavou, ktorú popustili huby, niekoľkými kvapkami bieleho vína, rozšľaháme a povaríme na hustú omáčku. Do omáčky pridáme huby, soľ, zelenú petržlenovú vňať a žĺtky, zamiešame a hneď odstavíme. Natierame na opečené hrianky zo sendviča.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!