Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Trená bábovka


Prísady

6 vajec,
220 g masla alebo tuku,
260 g práškového cukru,
pol balíčka vanilínového cukru,
kôra z polovice citróna,
na hrot noža soli,
2 lyžice rumu,
1‚75 dl mlieka,
380 g polohrubej múky,
pol balíčka prášku do pečiva,
50 g hrozienok,
práškový a vanilínový cukor


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.8/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Žĺtky vymiešame s maslom alebo tukom, práškovým a vanilínovým cukrom, postrúhanou citrónovou kôrou, soľou a rumom. Potom pridáme mlieko a nakoniec pridáme múku premiešanú s práškom do pečiva, hrozienka a tuhý sneh z bielkov. Všetko spolu vymiešame a vylejeme do vymastenej, múkou posypanej bábovkovej formy a upečieme v mierne teplej rúre. Hotovú bábovku vyklopíme z formy a vychladnutú posypeme vanilínovým cukrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!