Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Lahodný perník


Prísady

RECEPTY – mäso - bravčové 35 dkg hladkej múky,
25 dkg cukru,
2 vajcia,
10 lyžícoleja,
1 prášok do pečiva,
1 kypriaci prášok doperníka,
2 lyžice kakaa,
350 ml perlivej limonády,
4 lyžice masla,
2 tabuľky mliečnej čokolády,
mlieko


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.45/5

Hodnotenie: 2.5/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
RECEPTY – mäso - bravčové


Všetky ingrediencie zmiešame ručným mixérom. Zmes nalejeme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme piecť. Medzitým si vytvoríme polevu. Rozpustíme si štyri lyžice masla, nalámeme dve tabuľky mliečnej
čokolády a zriedime s troškou mlieka a rozpustíme do hladka. Po vychladnutí polievame perník polevou z
čokolády.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!