Prísady
200 g detských piškot,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Piškoty rozdrvíme a v mise zmiešame s roztopeným maslom. Dáme asi na pol hodiny do chladničky, aby sa s masou lepšie pracovalo. Potom zmes natlačíme do otváracej tortovej formy. Želatínu dáme napučat do studene vody.
Banány si nakrájame na väčšie kúsky. Bielu čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, a potom v nej rozpustíme aj vyžmýkanú želatínu. Šlahačku vymiešame, pridáme jogurt, bielu čokoládu so želatínou, rum a nasekané banány, ale iba 3/4, zvyšok necháme na ozdobu. Zamiešame a nalejeme na zmes. Necháme aspoň cez noc tuhnúť. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!