Prísady
lístkové cesto,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Príprava omáčky: Cibuľu a cesnak očistíme a nadrobno nakrájame. Opražíme ich na oleji do sklovita. Pridáme nakrájane paradajky, soľ, korenie a dusíme prikrité cca 15 min. Nakoniec pridáme bylinky.
Cesto si rozvaľkáme a rozrežeme na 10 štvorcov, prip. obdĺžníkov. Plech opláchneme studenou vodou a naukladáme naň štvorce. Tie natrieme omáčkou a podľa chuti obložíme. Vrch posypeme strúhaným syrom. Nechame ich asi 15 min odpočinúť. Pečieme 15-18 min vo vyhriatej rúre na 220°C. Podávame horúce. Tip: Omáčku môžeme použiť aj na potretie cesta na pizzu. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!