Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Mozartova torta


Prísady

3 balíčky piškót,
nálev z kompótu višní,
brandy
Krém: 1 l smotany na šľahanie
,
1 stužovač šľahačky,
150 g mäkkého tvarohu,
3 lyžice bieleho jogurtu,
2 lyžice práškového cukru,
1 vanilkový cukor,
kompótové višne
Ozdoba: 1/8 l šľahačky
,
1 balíček stužovača šľahačky,
kompótové višne
Poleva: 100g čokolády na varenie
,
1/8 l smotany na šľahanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.68/5

Hodnotenie: 1.7/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Piškóty pokvapkáme troškou nálevu z kompótu a brandy.
Krém: Smotanu vyšľaháme so stužovačom. Tvaroh premiešame s jogurtom, potom ľahko primiešame šľahačku a trochu odkôstkovaných višní. Pridáme práškový cukor a vanilkový cukor.
Dezertnú formu vrstvíme piškótami a krémom. Horná vrstva končí piškótami. Necháme stuhnúť v chladničke. Pred podávaním polejeme polevou a ozdobíme šľahačkou a višňami.
Poleva: Èokoládu zalejeme smotanou a za stáleho miešania privedieme do varu. Miešame až kým sa čokoláda neroztopí a poleva nezhustne (hneď ju použijeme).














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!