Prísady
3 balíčky piškót,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Piškóty pokvapkáme troškou nálevu z kompótu a brandy.
Krém: Smotanu vyšľaháme so stužovačom. Tvaroh premiešame s jogurtom, potom ľahko primiešame šľahačku a trochu odkôstkovaných višní. Pridáme práškový cukor a vanilkový cukor. Dezertnú formu vrstvíme piškótami a krémom. Horná vrstva končí piškótami. Necháme stuhnúť v chladničke. Pred podávaním polejeme polevou a ozdobíme šľahačkou a višňami. Poleva: Èokoládu zalejeme smotanou a za stáleho miešania privedieme do varu. Miešame až kým sa čokoláda neroztopí a poleva nezhustne (hneď ju použijeme). |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!