Prísady
150 g hladkej múky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Múku s maslom, žĺtkom, práškovým a vanilínovým cukrom vymiesime na hladké cesto, zabalíme do mikroténového vrecka a odložíme aspoň na 30 minút do chladničky.
Bielok vymiešame do peny, opatrne spojíme s marcipánovou masou a naplníme do cukrárskeho vrecka s hviezdicovou násadkou. Na pomúčenej doske cesto premiesime, natenko vyvaľkáme a vykrajujeme pomocou formičiek rôzne tvary podľa vlastnej fantázie. Jednotlivé koláčiky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie.Na každý vykrojený tvar nastriekame marcipánovú snehovú penu a dáme upiecť doružova. Vychladnuté koláčiky ozdobíme rozpustenou čokoládovou polevou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!