Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Florentínky


Prísady

140 g práškového cukru,
2‚5 dl mlieka,
100 g strúhaných mandlí,
90 g masla,
100 pomarančovej kôry,
50 g hrubej múky\.
Ozdoba: 50 g pomarančovej kôry
,
50 g mandlí,
50 g kandizovaného ovocia,
čokoládovú polevu\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.11/5

Hodnotenie: 2.1/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Všetko uvaríme nad parou do hustoty krému. Z vychladnutého krému urobíme malé placky, ktoré dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na placky dáme pomarančovú kôru, mandle, kandizované ovocie ktoré sme nakrájali na malé rezančeky. Po upečení namáčame hotové florentínky v čokoláde.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!