Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Fašiangový koláč


Prísady

350 g polohrubej múky,
slivky,
marhule,
ríbezle,
alebo jablká,
200 ml mlieka,
soľ,
1 PL kryštálového cukru,
1 vajíčko,
100 ml oleja a droždie
Posýpka: 40 g stuženého tuku 40 g kryštálového cukru
,
40 g hrubej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.20/5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zarobíme kvások a vypracujeme vláčne cesto. Po nakysnutí ho vyvaľkáme na veľkosť hlbokého plechu. Plech vymastíme a cesto naň uložíme. Na vrch poukladáme ovocie, slivky, marhule, ríbezle, alebo jablká. V miske zľahka premiešame smetol, hrubú múku a kryštálový cukor. Vytvorenou posýpkou posypeme ovocie. Pečieme 30 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!